Over e-cultura

 

             

                      "Het moeilijkste aan iets nieuws leren is het ontleren

                       van het oude, zodat je op een frisse manier aan iets

                       nieuws kan beginnen.” (Kevin Kelly, 2017)

 

Introductie

Een ondernemende en bedreven professional. Ruim 20 jaar haal ik energie uit Nieuwe Media door (online) projecten te realiseren. Ik heb ervaring met advieswerkzaamheden, met projectmanagement en relatiemanagement. Ik ben breed georiënteerd en voel me thuis in een omgeving met verschillende belangen. Ik leg gemakkelijk dwarsverbanden en verbind stakeholders en expertisen door te analyseren, te communiceren en samen te werken. Verder ben ik vernieuwingsgericht, flexibel, resultaat- & klantgericht en heb ik een helicopterview.

 

Innovaties

Ik volg nieuwe ontwikkelingen als tech- & opiniecurator bij Blendle, en als bezoeker of als crew member van congressen en festivals als RE:publica Berlin, STRP Biënnale, VR Days Europe. 

 

Een leven lang leren 

Ik ben afgestuurd in Literatuurwetenschap/Cultural Analysis (UvA) en heb postdocs gevolgd op het gebied van digitale cultuur en diversiteit.

Ook heb ik Informatie Dienstverlening & -management gestudeerd (HvA) gestudeerd en heb ik een propedeuse bedrijfs-& bestuurskunde (OU). Mijn fundament is gevormd door de opleiding Management Assistent (Schoevers).

 

Ik heb uiteenlopende trainingen en workshops gevolgd: Gespreksleider | Beleidsmatig schrijven | Journalistieke Vaardigheden | Business English | Prince 2 Foundation.

 

Bereikbaar

Ik ben bereikbaar via e-mail of via mobile: 0651 212 848.