Over e-cultura

               

                      "Het moeilijkste aan iets nieuws leren is het ontleren

                       van het oude, zodat je op een frisse manier aan iets

                       nieuws kan beginnen.” (Kevin Kelly, 2017)

 

Vernieuwing door verbinding

  • e-Cultura helpt organisaties en bedrijven bij het helder krijgen van concepten en het beschrjven van nieuwe projecten en activiteiten.
  • e-Cultura adviseert bedrijven en organisaties over de toepassing van Nieuwe Media bij nieuwe projecten en/of activiteiten.
  • e-Cultura Advies & Development heeft ervaring met het creatief en innovatief benutten van Nieuwe Media.
  • e-Cultura staat voor verandering & vernieuwing, voor samenwerking & ontwikkeling. 

 

Ida Niamat

Mijn naam is Ida Niamat. Al 25 jaar houd ik van de manier waarop internet onze samenleving blijft veranderen.  In 1996 heb ik de overstap naar de Nieuwe Media gemaakt. Sindsdien werk ik voor mezelf. Ik schrijf beleidsadviezen, project- en subsidievoorstellen, en artikelen over digitale technologie en vernieuwing. 

 

Ik weet als geen ander mijn analytische, ondernemende en creatieve skills te combineren met het talent voor meer praktische zaken, zoals het stapsgewijs inventariseren, structureren en verwoorden van (andermans) ideeën. 

 

Eigenlijk kunt u zich geen betere aanjager wensen. Zeker niet als u weet dat ik - naast ervaring - ook over een flinke dosis energie en veerkracht beschik. Ik kijk graag over bestaande muren heen en weet verrassende dwarsverbanden te leggen.

 

Een leven lang leren & werken

Vanuit mijn interesse in Nieuwe Media en cultuuruitingen heb ik verschillende studies gevolgd. Ik ben cum laude afgestuurd als Literatuurwetenschapper/Cultural Analysis aan de Universiteit van Amsterdam. Ook heb ik een aantal postdocs gevolgd op het gebied van digitale cultuur en diversiteit. Aan de HvA heb ik Informatie Dienstverlening & -management gestudeerd, aan de OU een paar jaar bedrijfs-& bestuurskunde.

 

Meer info:

Wilt u weten of en wat ik voor uw organisatie kan betekenen?

 

Bekijk mijn portfolio of neem contact met me op via e-mail of via mobile: 0651 212 848.